29.1 C
Lloret de Mar
Tram tancat per la propietat

L’Ajuntament fixa un nou ultimàtum a Can Juncadella perquè reobri el camí de ronda

Els propietaris, Flider Data, tindran deu dies per obrir el camí a partir de la notificació de l'acord, que es ratificarà al ple de dilluns.

Tram tancat per la propietat

Darreres Notícies

L’Ajuntament fixa un nou ultimàtum als amos de Can Juncadella perquè obrin el camí de ronda que passa per la finca. Recordem que el 2009, a través d’un conveni, el Consistori va permetre a la propietat tancar el camí a canvi de construir un recorregut que passés arran de mar. Set anys després aquest projecte encara no s’ha fet realitat i l’Ajuntament batalla perquè es reobri el que passa per la finca, perquè encara que travessi un espai privat, és de domini públic.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Orobitg, ha explicat que el govern municipal portarà a l’aprovació del ple de dilluns la ratificació d’un decret d’alcaldia que exigeix als amos de la finca que, en el termini de deu dies a partir de la notificació de l’acord, obri la tanca que ara mateix barra el pas en el tram comprès entre Cala Morisca i la platja de Canyelles. Tot i així, el regidor reconeix que no confien en què els propietaris compleixin el decret. 

No obstant això, Orobitg assegura que l’Ajuntament té la intenció de fer tots els tràmits que facin falta per aconseguir que el camí de ronda es torni a obrir. 

El responsable de Medi Ambient de Lloret també ha afegit que l’Ajuntament deixa oberta la possibilitat d’impulsar, en el futur, el projecte perquè el camí de ronda passi arran de mar. Malgrat això, reconeix que hi ha altres trams del camí de ronda prioritaris.

Aquest és el segon decret d’alcaldia que sigui l’alcalde, Jaume Dulsat, en dos mesos. El primer fixava com a data per obrir la zona el 9 de maig passat, però els propietaris van presentar unes al•legacions, que els tècnics municipals han desestimat.

spot_img

El + Vist