19.5 C
Blanes

L’Ajuntament incorpora al POUM el 55% de les al·legacions.

El nou pla general d'urbanisme de Lloret de Mar incorpora un 55% de les al·legacions presentades per veïns i entitats. Tot i això, el document no varia el seus continguts de forma substancial i per tant no cal tornar-lo a aprovar de forma inicial. El que està previst és passar a l'aprovació provisional, en un […]

Darreres Notícies

El nou pla general d'urbanisme de Lloret de Mar incorpora un 55% de les al·legacions presentades per veïns i entitats. Tot i això, el document no varia el seus continguts de forma substancial i per tant no cal tornar-lo a aprovar de forma inicial. El que està previst és passar a l'aprovació provisional, en un ple extraordinari que s'ha de convocar a finals de mes.

 

circo de las estrellas

Segons fonts municipals, el nou pla general va generar, en el seu moment, un total de 322 escrits amb al·legacions. Aquests són els que es van presentar dins el termini, mentre que 13 més van ser extemporanis, és a dir, van arribar massa tard.

 

Ara que ja s'han decidit quines al·legacions s'estimen i quines no, el proper pas és aprovar el document de forma provisional. Tot indica que el tràmit es formalitzarà el 28 de juliol, a través d'un ple extraordinari. El proper pas és enviar el planejament a la Comissió d'Urbanisme de Girona per la seva aprovació última i definitiva, cosa que està prevista a la tardor.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist