17.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament inicia la via executiva per cobrar els més de 3MEUR als hotels que havien punxat la llum

Un cop ha acabat el termini per pagar les multes per la via ordinària, ara l'Ajuntament reclama el deute per la via executiva als antics propietaris dels establiments multats.

Turistes marxant del Marina Sand quan es va descobrir el frau
Turistes marxant del Marina Sand quan es va descobrir el frau

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha iniciat la via executiva per cobrar els més de 3 milions 200.000 euros que va imposar com a multa als quatre hotels que tenien la llum punxada i altres serveis, i que incomplien les normatives.

servicios profesionales jimenez

Un cop ha acabat el termini per pagar les multes per la via ordinària, ara l’Ajuntament reclama el deute per la via executiva als antics propietaris dels establiments multats. El regidor d’Acció de Govern, Jordi Sais, apunta que han emprès aquesta acció perquè el gestor dels equipaments no ha volgut pagar la sanció de manera voluntària.

El regidor confia en què es podrà acabar cobrant la multa, tot i que els tràmits són lents.

Quan es va destapar l’escàndol van haver de tancar els quatre establiments. Dos, el Savoy i el Mediterranean Sand, van reobrir al llarg del 2017, mentre que els altres dos, el Sun Village i el Marina Sand, segueixen tancats.

Recordem que el consistori va posar una sanció de 800.000 euros a cada un dels quatre hotels que tenien la llum punxada i deutes amb l’Ajuntament.

Segons fonts municipals, la resta d’hotels de la destinació -prop d’un centenar- ja han presentat la documentació que certifica que acompleixen la normativa de seguretat i de les instal·lacions.

spot_img

El + Vist