24.4 C
Lloret de Mar
Els propietaris tenen el camí tancat

L’Ajuntament notifica a Can Juncadella que ha començat el procés per rescindir el conveni

El Consistori ha donat un termini de deu dies perquè la propietat presenti al·legacions. Després, exigirà que reobri el camí GR-92 al seu pas de la finca, tancat des del 2009.

Els propietaris tenen el camí tancat

Darreres Notícies

L’Ajuntament ha notificat a Can Juncadella que ha iniciat el procés per rescindir el conveni. El Diari de Girona publica avui que el Consistori ha donat un termini de deu dies a Flinder Data, propietària de la finca, per presentar les seves al•legacions. Després l’Ajuntament les haurà d’admetre o rebutjar, però en tot cas la intenció és rescindir el conveni per poder exigir a la propietat que torni a obrir el camí públic del GR-92, que passa per Can Juncadella.

Un camí que està tancat des que el 2009 la propietat i l’Ajuntament van arribar a un acord, en què Flinder Data es comprometia a presentar un projecte per fer el camí de ronda entre la platja de Canyelles i cala Morisca en el termini de tres mesos i a tenir enllestit el camí al cap d’un any. A canvi, els permetin tenir tallat el pas del camí públic que travessa la finca. D’això ja fa gairebé sis anys i la situació segueix igual, sense cap projecte aprovat definitivament.

Si els amos es neguen a reobrir el camí quan l’Ajuntament els ho exigeixi, el cas podria acabar als jutjats i el procés es dilataria sense que Lloret pugui comptar amb un camí de ronda o una alternativa en aquest tram.

spot_img

El + Vist