Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Treballadors reunits, ahir

L’Ajuntament obliga al grup Savoy a tancar els dos hotels que mantenia oberts

L'alcalde, Jaume Dulsat, farà atenció als mitjans de comunicació avui a dos quarts de dotze del migdia.

Treballadors reunits, ahir

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

 

L’Ajuntament ha retirat la llicència d’activitats als hotels de la cadena Savoy i, per tant, els dos que encara estaven en funcionament amb grups electrògens hauran de tancar. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, ha argumentat que la decisió s’ha pres per garantir la seguretat tant dels visitants com dels treballadors. Orobitg també ha explicat que l’Ajuntament ajudarà els treballadors afectats en tot el que sigui possible.

Paral·lelament, el secretari general de Treball, Josep Ginesta, ha alertat la cadena hotelera que si no facilita informació als treballadors iniciarà els tràmits pertinents per sancionar-la. Aquest dimecres, personal de la Inspecció de Treball ha estat a l’hotel Sun Village però no hi havia cap representant legal que pogués aportar informació i han programat una reunió per avui mateix.

Per la seva banda, CCOO demana a les administracions que vetllin perquè no es repeteixi cap més cas com aquest. El sindicat insta els governants a impulsar mecanismes de control necessaris per preservar els drets dels treballadors i, de retruc, la marca Lloret, tal com ha argumentat Bartomeu Compte, secretari general de CCOO a les comarques gironines.

En aquest sentit, Compte ha elevat el to demanant que es respectin les relacions laborals en els hotels implicats. Posa com a exemple que, a data d’avui, el personal continua desinformat i sense saber quin serà el seu futur.

Segons publica el Diari de Girona, la cadena Savoy també té moltes factures del subministrament d’aigua pendents de pagar a l’Ajuntament.  

L’alcalde, Jaume Dulsat, farà atenció als mitjans de comunicació avui a dos quarts de dotze del migdia.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".