7.3 C
Lloret de Mar

L’ajuntament podria sancionar amb 1.200.000 euros els hotels amb la llum punxada

L'Ajuntament està tramitant les multes per vulneració de la Llei de Turisme i la de Seguretat. La propietat pot recórrer-les.

La cadena Fergus s'ha quedat el Savoy
La cadena Fergus s'ha quedat el Savoy

Darreres Notícies

L’Ajuntament està tramitant les multes als quatre hotels de Lloret que tenien punxada la llum, el gas o l’aigua, i arrossegaven deutes de subministraments. Tot i que els expedients encara no s’han tancat, l’alcalde calcula que les sancions podrien pujar a 1.200.000 euros en total.

servicios profesionales jimenez

Jaume Dulsat ha detallat que les multes que proposen imposar són per vulneració de la Llei de Turisme i la de Seguretat, però ha matisat que la propietat pot recórrer-les. 

Dels quatre establiments, tres mantenen retirada la llicència d’activitat i, per tant, estan tancats mentre que un quart, l’antic Savoy -ara anomenat Fenals Mar- ha reobert amb una nova societat i ha saldat els deutes que tenia amb el consistori. La situació, però, no evitarà que l’anterior societat que el gestionava hagi de fer front a les multes en les quals està treballant l’Ajuntament.

L’alcalde ha concretat el procés en la roda de premsa d’aquest dilluns per presentar el Pla d’Accions de Lloret Turisme.

spot_img

El + Vist