8.2 C
Lloret de Mar

L’ajuntament reclama al govern central unes pensions dignes a través d’una declaració institucional

Tots els grups hi han mostrat el suport excepte C's. Tot i així, la formació taronja ha volgut aclarir que estan a favor de la reclamació d'unes pensions dignes, però critiquen que la declaració tracta altres temes amb els quals tenen discrepàncies.

Concentració per unes pensions dignes
Concentració per unes pensions dignes

Darreres Notícies

L’ajuntament reclama al govern central unes pensions dignes a través d’una declaració institucional signada aquest dilluns a la tarda, coincidint amb una concentració de pensionistes a la plaça de la Vila i just abans de començar el ple ordinari. Ha comptat amb el suport de tots els grups excepte C’s.

servicios profesionales jimenez

El president de la plataforma que lluita per unes pensions dignes a Lloret, José Padilla, remarca que el que demanen és de justícia. José Padilla critica la mala gestió que ha fet el Govern espanyol de la bossa que estava destinada a les pensions.

Després de la concentració, l’alcalde, Jaume Dulsat, ha llegit la declaració institucional, que en la mateixa línia reclama al Govern central una millor gestió per garantir unes pensions dignes. Tot seguit s’ha signat la declaració.

Com hem dit, tots els grups hi han mostrat el suport excepte C’s. Tot i així, la formació taronja ha volgut aclarir que estan a favor de la reclamació d’unes pensions dignes, però critiquen que la declaració signada va més enllà i tracta altres temes amb els quals tenen discrepàncies, com ara la pobresa energètica.

La declaració s’ha signat abans del ple ordinari, que ha aprovat de manera definitiva l’ordenança que regula els habitatges d’ús turístic (HUT), l’adhesió de Lloret a l’associació de municipis per la mobilitat i el transport urbà i la denominació d’avinguda Càndida Masgrau i Campeny al nou vial que uneix l’avinguda de les Alegries amb el barri de Puigventós, popularment conegut com a barri de la Càndida.

spot_img

El + Vist