Dimecres, 3 març 2021
13.7 C
Lloret de Mar
Concentració per unes pensions dignes

L’ajuntament reclama al govern central unes pensions dignes a través d’una declaració institucional

Tots els grups hi han mostrat el suport excepte C's. Tot i així, la formació taronja ha volgut aclarir que estan a favor de la reclamació d'unes pensions dignes, però critiquen que la declaració tracta altres temes amb els quals tenen discrepàncies.

Concentració per unes pensions dignes

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

L’ajuntament reclama al govern central unes pensions dignes a través d’una declaració institucional signada aquest dilluns a la tarda, coincidint amb una concentració de pensionistes a la plaça de la Vila i just abans de començar el ple ordinari. Ha comptat amb el suport de tots els grups excepte C’s.

El president de la plataforma que lluita per unes pensions dignes a Lloret, José Padilla, remarca que el que demanen és de justícia. José Padilla critica la mala gestió que ha fet el Govern espanyol de la bossa que estava destinada a les pensions.

Després de la concentració, l’alcalde, Jaume Dulsat, ha llegit la declaració institucional, que en la mateixa línia reclama al Govern central una millor gestió per garantir unes pensions dignes. Tot seguit s’ha signat la declaració.

Com hem dit, tots els grups hi han mostrat el suport excepte C’s. Tot i així, la formació taronja ha volgut aclarir que estan a favor de la reclamació d’unes pensions dignes, però critiquen que la declaració signada va més enllà i tracta altres temes amb els quals tenen discrepàncies, com ara la pobresa energètica.

La declaració s’ha signat abans del ple ordinari, que ha aprovat de manera definitiva l’ordenança que regula els habitatges d’ús turístic (HUT), l’adhesió de Lloret a l’associació de municipis per la mobilitat i el transport urbà i la denominació d’avinguda Càndida Masgrau i Campeny al nou vial que uneix l’avinguda de les Alegries amb el barri de Puigventós, popularment conegut com a barri de la Càndida.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.