26.2 C
Lloret de Mar
Tots els grups estan a favor

L’Ajuntament es reuneix dimecres amb el conseller de Salut per les urgències nocturnes

La reunió es farà dimecres a la una del migdia amb un representant de cada grup polític i un de les associacions de veïns.

Tots els grups estan a favor

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret es reunirà aquest dimecres amb el conseller de Salut, Antoni Comín, per parlar de les urgències nocturnes del CAP. Un representant de cada grup municipal i un representant de les associacions de veïns li presentaran al conseller les 8.000 signatures recollides a favor de la reobertura de les urgències a les nits durant tot l’any, així com el manifest redactat amb aquest objectiu.

A més, l’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que li exposaran els motius pels quals Lloret mereix tenir ambulatori les 24 hores els 365 dies. L’alcalde creu que tenir 40.000 habitants ja és motiu suficient, però a això se li suma l’elevat turisme que hi ha a la vila durant els dotze mesos i no només a l’estiu.

El tancament de les urgències nocturnes s’havia de fer el dia 12, però la Generalitat ho va ampliar fins al 30. Jaume Dulsat espera que abans, però, s’acordi mantenir-les obertes. L’alcalde remarca que la insistència de Lloret ha permès que el conseller convoqui la reunió abans del tancament.

L’alcalde recorda que la Generalitat va encarregar un estudi per analitzar quins municipis necessiten urgències nocturnes i creu que la decisió final es basarà en els resultats d’aquest estudi. Tot i així, és optimista perquè creu que Lloret té raons de pes.

La reunió amb el conseller de Salut es farà aquest dimecres a la una del migdia.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img