14.3 C
Blanes
Marian Muro

L’Ajuntament veu bé que la Generalitat veti les empreses que fomentin el turisme de borratxera

La Generalitat els retirarà els segells i les certificacions de l’Agència Catalana de Turisme, ja que “malmeten la imatge de Catalunya”.

Marian Muro

Darreres Notícies

La Generalitat vetarà les empreses i hotels que promoguin l’anomenat ‘turisme de borratxera’, com les que ofereixen els populars Saloufest o Karibean Spring Break.
En una entrevista al 3/24, la directora general de Turisme, Marian Muro, assegura que els retiraran els segells i les certificacions de l’Agència Catalana de Turisme, ja que “malmeten la imatge de Catalunya”.

Una decisió que el regidor de Turisme de Lloret, Joan Gou, veu amb molt bons ulls. Tot i que la lluita contra el turisme de borratxera és lenta, el regidor considera que és important. Amb aquesta línia, Lloret Turisme negocia amb operadors, sobretot estrangers, per evitar que la destinació s’associï a aquest tipus de promocions.

Joan Gou creu que la tasca amb els empresaris locals és més fàcil, perquè la gran majoria estan d’acord amb eliminar el turisme de borratxera.

El responsable de Turisme a la vila ha recordat que des de l’aplicació de les noves ordenances de civisme i via pública, la situació ha millorat molt, tot i que reconeix que encara hi ha feina a fer.

La directora general de Turisme recorda que l’anomenat “turisme de borratxera” està prohibit a Catalunya i, per tant, des de l’Agència Catalana de Turisme vetllaran perquè la normativa es compleixi amb inspeccions als hotels.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist