15.9 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament vol celeritat per tramitar el projecte del GR-92

L’Ajuntament es compromet a actuar amb celeritat per tirar endavant la construcció del GR-92 en el seu pas per Can Juncadella. Després de molt de temps reclamant-lo, el Consistori ha rebut el projecte del camí de ronda per part dels propietaris i el regidor d’Urbanisme, Jordi Martínez, assegura que és una prioritat per al Govern […]

Camí de ronda
Camí de ronda

Darreres Notícies

L’Ajuntament es compromet a actuar amb celeritat per tirar endavant la construcció del GR-92 en el seu pas per Can Juncadella.

servicios profesionales jimenez

Després de molt de temps reclamant-lo, el Consistori ha rebut el projecte del camí de ronda per part dels propietaris i el regidor d’Urbanisme, Jordi Martínez, assegura que és una prioritat per al Govern municipal poder tirar-lo endavant. Tot i així, cal esperar la valoració dels tècnics i dels ciutadans, perquè, tal com explica Martínez, és un projecte agosarat.

Ara n’estan fent la valoració els tècnics municipals. Després el projecte passarà un període d’exposició pública i, paral•lelament, es tramitarà a la Generalitat i l’Estat.

El procés, segons Martínez, s’està fent molt “llarg i feixuc”. El regidor ha explicat que la normativa no marca uns terminis concrets per dur a terme tots els tràmits que falten, de manera que no pot posar una data per tenir enllestit el nou camí de ronda.

spot_img

El + Vist