16.5 C
Lloret de Mar
Ple municipal d'aquest dilluns

L’Ajuntament vol doblar el nombre d’usuaris de la piscina amb la gestió directa

Al ple d'aquest dilluns s'ha aprovat una modificació de la plantilla per poder contractar el nou gerent, que dependrà del departament d'Esports.

Ple municipal d'aquest dilluns

Darreres Notícies

El ple municipal ha aprovat la modificació de la plantilla de personal per poder gestionar la piscina de manera directa, ja que l’actual empresa concessionària ha renunciat al contracte.

La voluntat de l’Ajuntament és contractar un gerent que pugui encarregar-se de l’equipament esportiu i dinamitzar-lo. El punt s’ha aprovat amb el suport de tots els grups, excepte el MILLOR, que s’ha abstingut, perquè posa en dubte que un nou director sigui capaç de doblar el nombre de socis que té ara la piscina. I és que aquesta és la voluntat de l’equip de govern, segons ha expressat la regidora de Serveis Centrals, Lluïsa Baltrons.

A banda de crear la figura del director, també se subrogarà el personal que actualment treballa a la piscina, que són 25 persones, i es licitaran tres contractes: un per al monitoratge, un per a la neteja i un per al manteniment de la piscina.

spot_img

El + Vist