11.1 C
Lloret de Mar

L’Ajuntament vol que el passeig de Fenals estigui reformat el 2016

L'Ajuntament fa anys que vol impulsar aquesta reforma integral del passeig de Fenals.

Passeig de Fenals
Passeig de Fenals

Darreres Notícies

L’Ajuntament confia en què a principis de 2016 ja s’haurà executat la reforma integral del passeig de Fenals, una actuació que el municipi reclama a la Generalitat des de fa molts anys. Ho publica avui el Diari de Girona, que afegeix que, fins ara, els problemes de finançament per tirar endavant el projecte (a càrrec del departament de Territori i Sostenibilitat), havien impedit que es desencallés. Ara, la meitat del pressupost es finançaria a través d’una subvenció que Lloret ha demanat a la Direcció General de Turisme, de manera que entre els dos departaments es puguin aconseguir els 500.000 euros que costaria executar l’obra. La voluntat és que, amb el passeig reformat completament, la Generalitat transfereixi el domini públic marítimoterrestre a l’Ajuntament.

Lloret ha demanat una subvenció que la Generalitat atorga als ens locals per al desenvolupament de plans de foment territorial de turisme. En total, l’import sol•licitat en aquesta convocatòria és de gairebé 250 mil euros, gairebé la meitat dels 500 mil en què està pressupostada la reforma del passeig.

El consistori considera que el passeig de Fenals necessita una remodelació total en tots els sentits. Per això les actuacions inclouen el canvi de paviment, la il•luminació, el mobiliari urbà i l’adaptació dels accessos per als discapacitats, entre altres coses.

spot_img

El + Vist