7.2 C
Lloret de Mar

L’alcalde demana als lloretencs que donin sang a la marató que es fa demà

La Marató es farà aquest divendres al teatre municipal, matí i tarda, de deu a tres i de quatre a nou i també es buscaran donants de medul·la òssia.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

L’alcalde de Lloret, Romà Codina, fa una crida a tota la població perquè col•labori amb la marató de donació de sang que es farà al teatre municipal aquest divendres. Codina alerta que les reserves de sang estan sota mínims i la situació és alarmant.

servicios profesionales jimenez

A banda de recollir sang, a la marató de demà també es buscaran donants de medul•la òssia. A tothom que ho accepti, se li traurà un tubet de sang per enviar-lo a la Fundació Josep Carreras amb l’objectiu d’analitzar la sang i inscriure la persona al registre perquè els malalts que necessitin un trasplantament arreu del món puguin trobar donants compatibles. A Lloret, hi ha una nena de set anys, la Yaiza, que necessita un trasplantament amb urgència. Ara mateix a Catalunya hi ha 20.000 donants de medul•la òssia. Una xifra que, per a l’alcalde, és molt baixa.

L’alcalde també ha explicat que tots els treballadors municipals poden acostar-se, en horari laboral, a donar sang i, si és el cas, fer-se donants de medul•la òssia.

La Marató es farà demà al teatre matí i tarda, de deu a tres i de quatre a nou.

spot_img

El + Vist