15.6 C
Lloret de Mar
Alcalde Romà Codina

L’alcalde espera que la connexió de Lloret amb la C-32 es faci aquest any

L’alcalde de Lloret, Romà Codina, espera que aquest 2015 s’enllesteixi l’enllaç directe de Lloret amb l’autopista C-32.

Alcalde Romà Codina

Darreres Notícies

L’alcalde de Lloret, Romà Codina, espera que aquest 2015 s’enllesteixi l’enllaç directe de Lloret amb l’autopista C-32. És una reivindicació històrica del sector turístic del municipi i, segons Codina, el Govern s’ha compromès a tirar l’obra endavant aquest any. És una de les respostes que l’alcalde ha donat al Cercle d’Economia, que també demana al batlle que reclami a l’Estat la finalització del desdoblament de l’N-II.

D’altra banda, els empresaris del municipi també volen que es creï un aparcament d’autobusos abans d’iniciar la nova temporada. I, de fet, l’Ajuntament ja hi està treballant. Tot i així, Romà Codina ha avançat poca cosa, perquè el Consistori encara està en període de negociació amb particulars.

Una altra demanda del Cercle d’Economia és que l’Ajuntament s’impliqui més per captar turisme de proximitat i per recuperar els visitants russos, que aquesta temporada s’espera que disminueixin molt donada la mala situació econòmica de Rússia. Pel que fa al turisme de proximitat, Romà Codina ha explicat que tenen previst impulsar una campanya com la de Viu Lloret, però al sud de França. I sobre el turisme rus, l’alcalde es compromet a assistir a totes les fires i esdeveniments turístics importants que l’agenda li permeti.

Finalment, l’alcalde ha acceptat parlar amb l’Agència Catalana de l’Aigua per demanar que baixi el cost de l’aigua per als grans consumidors, com són els hotels. Pel que fa a les taxes municipals, Codina recorda que ja fa anys que l’aigua està congelada.

spot_img

El + Vist