17.4 C
Lloret de Mar

‘L’alcalde, més a prop’ portarà Jaume Dulsat als barris per reunir-se amb els veïns

Cada primer dilluns de mes, a partir del vinent, 5 de febrer, l'alcalde visitarà els centres cívics del Rieral, del Molí, de Can Carbó o la biblioteca per conversar amb els ciutadans cara a cara.

Díptic de la campanya
Díptic de la campanya

Darreres Notícies

Els veïns podran reunir-se amb l’alcalde al seu barri. Jaume Dulsat, acompanyat d’altres regidors, farà trobades als centres cívics d’arreu del municipi per compartir amb els ciutadans propostes, inquietuds o necessitats.

servicios profesionales jimenez

D’aquesta manera, segons l’alcalde, es facilita als veïns que puguin fer arribar les seves opinions a l’Ajuntament.

L’alcalde demana que les valoracions que els facin arribar els veïns estiguin relacionades amb Lloret de Mar i que siguin competència del consistori.

Les trobades, que comencen la setmana que ve, es faran el primer dilluns de cada mes de 17 a 19 hores. Les persones interessades han de demanar prèviament hora per telèfon, al 972 36 17 78, o bé per correu electrònic, a [email protected]

La proposta porta per nom “L’alcalde, més a prop“. El calendari és el segünet: 5 de febrer i 4 de juny al centre cívic del Rieral, 5 de març i 3 de setembre al centre cívic del Molí, 9 d’abril i 1 d’octubre al centre cívic de Can Carbó, 7 de maig i 5 de novembre a la biblioteca.

Les persones interessades en reunir-se amb l’alcalde i els altres representants municipals, ja poden demanar hora. Per a més informació, consulteu el web municipal.

L’Ajuntament de Lloret inicia una sèrie de trobades de la ciutadania amb l’alcalde als centres cívics

spot_img

El + Vist