7.2 C
Lloret de Mar

L’alcalde respecta que la policia local no faci hores extra i confia en arribar a un acord

Els agents han començat la reivindicació aquest dilluns, 1 de maig, i Jaume Dulsat està convençut que les dues parts aconseguiran arribar a un acord que satisfaci tothom.

Les queixes en la inauguració de la nova caserna
Les queixes en la inauguració de la nova caserna

Darreres Notícies

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, està convençut que l’Ajuntament acabarà arribant a un acord amb la plantilla de la Policia Local per millorar la seva situació salarial. En aquest sentit, respecta la decisió dels agents de no fer hores extra fins que es trobi una solució.

servicios profesionales jimenez

La plantilla va començar la reivindicació aquest dilluns, 1 de maig, com a mesura de pressió per reclamar que se’ls retribueixi econòmicament pel canvi de categoria. L’alcalde recorda que és una reivindicació històrica i que ell considera justa, tot i que afegeix que ara mateix és inassumible.

L’Ajuntament creu que l’increment de sou es podria assumir si es fes de manera progressiva durant els propers dos anys, buscant sempre un equilibri pressupostari. Una mesura que afecta els agents, però també la resta d’empleats de l’administració i que, per tant, segons l’equip de govern cal tractar de manera global.

Sobre la decisió de no fer hores extra com a pressió, Jaume Dulsat la respecta, però espera arribar a un acord que satisfaci a les dues parts. Ara mateix Lloret compta amb una plantilla de cent agents. En comparació amb altres municipis, és una xifra elevada, però l’alcalde remarca que a Lloret hi ha molt moviment i moltes activitats i, per tant, considera que la plantilla s’hauria d’incrementar.

Les protestes dels agents vénen de temps enrere. Sense anar més lluny, fa un any van portar les queixes al ple municipal i també van fer sentir la seva veu a la inauguració de la nova caserna.

spot_img

El + Vist