7.2 C
Lloret de Mar

L’alcalde, Romà Codina, és a la MITT de Moscou per copsar quina és la situació del mercat rus

Codina creu que aquest any és més important que mai que Lloret hi tingui representació institucional a la MITT, ja que cal copsar de primera mà quina és la situació del mercat rus.

Pàgina web de la fira
Pàgina web de la fira

Darreres Notícies

L’alcalde Romà Codina és a Rússia per assistir aquests dies a la MITT de Moscou, una de les fires de turisme més destacades de l’any. A més, Codina ha remarcat que aquest any és més important que mai que Lloret hi tingui representació institucional, ja que cal copsar de primera mà quina és la situació del mercat rus, que es presenta amb molta incertesa per la crisi que pateix Rússia.

servicios profesionales jimenez

Recordem que el mercat rus és el tercer mercat més important per a Lloret, després de França i Alemanya; l’any passat van passar les seves vacances a la vila cap a 100.000 turistes russos.

A l’alcalde l’acompanyen el regidor de Turisme, Jordi Orobitg, i un grup d’empresaris lloretencs, a banda de representants de la Generalitat i d’altres destinacions turístiques catalanes. A banda de promocionar-se a Moscou, l’objectiu també és obrir-se a nous mercats, ja que Rússia és un país molt gran on hi ha moltes ciutats importants.

Durant aquests dies, els representants municipals tenen programades una sèrie de reunions amb touroperadors, a qui l’alcalde vol donar suport en un moment tan complicat. En aquest sentit, no refusa que Lloret aculli turistes russos a títol particular, però creu que s’ha de fer costat a les operadores, que són qui cada any ha portat el gruix de visitants russos a la destinació.

Recordem que fa unes setmanes, en un congrés fet a Lloret, es posar exposar que el turisme rus podria caure entre un 20 i un 30% a Catalunya aquesta temporada.

spot_img

El + Vist