9.9 C
Lloret de Mar

L’AMPA del Pere Torrent organitza quatre quines per recaptar fons

Els diners es destinaran a les colònies de final de curs. Les quines es faran aquest divendres i els dies 19, 20 i 21 de desembre, de tres a dos quarts de cinc de la tarda.

Escola Pere Torrent
Escola Pere Torrent

Darreres Notícies

L’AMPA (Associació de Mares i Pares dels Alumnes) de l’escola Pere Torrent organitza quatre quines obertes a tothom amb l’objectiu de recaptar diners per a les colònies de final de curs.

servicios profesionales jimenez

Els lots que se sortejaran els aporta l’entitat i contenen diferents productes de Nadal. N’hi ha uns de més senzills en els quals el cartró costa un euro i una de més complexa, que inclou un pernil, a dos euros. Ho ha explicat la vicepresidenta de l’AMPA, Yolanda Peralta.

Tot i que la sortida només es fa a P5 i sisè de primària, tots els cursos recapten diners i els acumulen any rere any en una borsa que els alumnes utilitzen quan els arriba el moment.

La primera quina es farà aquest divendres i la resta seran la setmana que ve, dilluns, dimarts i dimecres, 19, 20 i 21, respectivament. Totes es faran al menjador de l’escola Pere Torrent a la tarda, de tres a dos quarts de cinc.

spot_img

El + Vist