12.2 C
Blanes
El cartell de l'ANC

L’ANC i ERC de Lloret organitzen autocars per anar a Barcelona per la Diada Nacional de Catalunya

En tots dos casos, la sortida serà l'11 de Setembre a les 14 hores des de la plaça de la Vila.

El cartell de l'ANC

Darreres Notícies

L’ANC i ERC de Lloret de Mar organitzen una sortida a Barcelona per a participar a la manifestació de l’11 de Setembre. Un any més, s’espera que sigui multitudinària, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

El president de la secció local d’ERC, Albert Ferrández, explica que és una Diada especial en la qual, a banda de reivindicar l’alliberament dels “presos polítics”, cal “defensar la República i el mandat del poble després del referèndum de l’1 d’octubre”.

Segons Ferrández, la previsió és repetir els quatre autocars que van emplenar l’any passat i no descarten, fins i tot, arribar als cinc. Les inscripcions ja estan obertes. El telèfon de contacte per a fer les reserves és el 617 907 498.

La sortida serà a les dues de la tarda, des de la plaça de la Vila. La tornada es farà una vegada hagi finalitzat l’acte a Barcelona. El preu general és de 10 euros. Pels nens, el desplaçament val 8 euros.

A la mateixa hora, l’ANC organitza també busos des de Lloret, tal com ha explicat una sòcia de l’ANC, Anna Maria Boix. Ja són a la venda els tiquets per anar en bus cap a la Diada amb l’ANC. El preu són 10 euros. Es poden comprar al local que hi ha al carrer Josep Galceran, 10. L’horari és al dissabte, al matí, d’onze a dues, i a la tarda, de sis a nou.

De cara a l’11 de Setembre, la sortida dels busos de l’ANC serà també a les dues de la tarda, des de la plaça de la Vila.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist