9.4 C
Lloret de Mar

L’arribada dels Tres Reis d’Orient provocarà certes restriccions de trànsit, sobretot al passeig i la riera

El més destacat és que l'estacionament estarà prohibit al carrer Mestres i voltants del pavelló entre les 8 i les 22 hores, i al passeig marítim i l'avinguda Just Marlés entre les 13 i les 20 hores.

Els Reis del 2015
Els Reis del 2015

Darreres Notícies

Lloret ja es prepara per rebre els Tres Reis d’Orient demà divendres a la tarda i els veïns han de tenir en compte que la rebuda obliga a fer certes restriccions de trànsit. El més destacat és que l’estacionament estarà prohibit al carrer Mestres i voltants del pavelló municipal d’esports entre les vuit del matí i les deu de la nit, i al passeig marítim i l’avinguda Just Marlés entre la una del migdia i les vuit de la tarda.

Pel que fa a la circulació, pràcticament es limita a l’estona de la cavalcada reial, tot i que cal tenir en compte que el passeig estarà tallat de tres a set de la tarda. N’ha donat els detalls el sotsinspector de la Policia Local, César Martínez.

El sotsinspector també ha volgut remarcar algunes mesures de seguretat per evitar accidents durant la rua, com ara mantenir-se sempre darrere de les tanques de seguretat i no pujar els nens a cap objecte com senyals de trànsit o pilones. Un dels atractius de la cavalcada sempre és la recollida dels caramels que llancen els Reis i els seus patges. En aquest sentit, César Martínez insisteix en què cal ser prudents i anar amb molt de compte. Tots els caramels són sense gluten.

L’arribada de Ses Majestats es preveu a les sis de la tarda, per mar, a l’alçada del Museu del Mar. Un cop a l’Ajuntament, es farà un mapping, és a dir, una projecció a la façana del consistori. Tot seguit, el Rei blanc saludarà tots els nens i nenes des del balcó i es donarà inici a la cavalcada reial, que anirà fins al pavelló municipal, on Ses Majestats rebran tots els infants que ho vulguin.

spot_img

El + Vist