17.4 C
Lloret de Mar

Les empreses funeràries podran instal·lar nous tanatoris a Lloret de Mar

El regidor d'Urbanisme, Joan Bernat, ha explicat que han fet una modificació del POUM perquè noves empreses funeràries puguin establir-se a Lloret.

Actualment, a Lloret només hi ha un tanatori
Actualment, a Lloret només hi ha un tanatori

Darreres Notícies

Lloret de Mar podrà comptar amb nous tanatoris. Així ho han aprovat el ple municipal i la comissió territorial d’Urbanisme de Girona, que permetran aquest ús en zones industrials del municipi. El regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, ha explicat que han fet una modificació del POUM perquè noves empreses funeràries puguin establir-se a Lloret.

servicios profesionales jimenez

Cal tenir en compte que, segons ha confirmat la comissió d’Urbanisme, per tal que l’autorització d’un nou tanatori entri en vigor, cal que els futurs promotors compleixin els requisits legals.

D’altra banda, la previsió també és que es pugui construir un crematori a la zona on s’ubicarà el futur cementiri paisatgístic, a tocar de la C-32, entre Lloret i Blanes. Per al futur cementiri, però, encara falta molt de temps, segons el regidor, que apunta que és un procediment lent.

Perquè tot plegat entri en vigor, en el proper ple és previst que s’aprovi el text refós, que es tornarà a enviar a la Comissió Territorial d’Urbanisme perquè s’aprovi de manera definitiva

spot_img

El + Vist