23.6 C
Lloret de Mar
Infants, al servei de menjador d'una escola (Ajuntament de Lloret).

Les famílies de Lloret comencen a rebre aquesta setmana les beques menjador

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jimenez, ha demanat "disculpes" i assenyala que "és un ajut que ha arribat una mica tard, en el segon trimestre (del curs) arran de la situació i per la complexitat" de la pandèmia.

Infants, al servei de menjador d'una escola (Ajuntament de Lloret).

Darreres Notícies

Les famílies de Lloret de Mar comencen a rebre les ajudes per al menjador escolar a partir d’aquesta setmana. L’Ajuntament reconeix que en aquest curs van amb retard amb les beques a causa de l’excepcionalitat marcada per la pandèmia.

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jimenez, ha demanat “disculpes” i assenyala que “és un ajut que ha arribat una mica tard, en el segon trimestre (del curs) arran de la situació i per la complexitat” de la pandèmia. Afegeix que “en aquest curs es bequen més alumnes que ho necessiten” per la crisi derivada del coronavirus.

Servei de menjador escolar.

A partir d’aquesta setmana, en concret des d’aquest dilluns, s’estan notificant les beques menjador de l’Ajuntament de Lloret de Mar. Segons fonts municipals, els ajuts es comencen a rebre des del primer de febrer.

L’ajuntament explica que la notificació permetrà saber si la beca està concedida, denegada o si es pot presentar un requeriment. Cal afegir que les targetes moneder –una altra modalitat d’ajuda, que també atorga el consistori- arribaran uns dies més tard. Però en qualsevol cas tindran efecte retroactiu des del dia 1 de febrer.

Aquestes ajudes van ser demanades al mes de novembre i s’atorguen a famílies amb necessitat. I no s’atorguen en cas que la família ja rebi l’ajuda corresponent del Consell Comarcal de La Selva. L’objectiu de les beques menjador és donar suport a les famílies que tenen dificultats econòmiques per cobrir les despeses del menjador escolar o alimentar els seus fills.

Aquestes beques es destinen a famílies d’alumnes de segon cicle d’educació infantil, educació primària i des d’aquest curs, i com a novetat, també d’educació secundària. Hi ha dues modalitats. Una d’ajut o beca per al servei del menjador i una altra en format de targeta moneder (per gastar en establiments d’alimentació, una modalitat creada durant la pandèmia, amb una gran acceptació). En les dues ajudes, l’import màxim és de 3 euros per cada dia lectiu.

spot_img

El + Vist