16.6 C
Lloret de Mar

Les inscripcions dels esplais parroquials es fan avui i demà

Els esplais parroquials fan les inscripcions avui i demà. L’oferta s’adreça a infants d’entre tres i divuit anys. Mentre que Shalom, al Molí, convoca els nens cada dissabte a la tarda de quatre a sis, a l’Erol els horaris són diferents segons l’edat; d’aquesta manera, els petits de tres a deu anys –Xoc– es troben […]

Nens de l'esplai Dofins
Nens de l'esplai Dofins

Darreres Notícies

Els esplais parroquials fan les inscripcions avui i demà. L’oferta s’adreça a infants d’entre tres i divuit anys. Mentre que Shalom, al Molí, convoca els nens cada dissabte a la tarda de quatre a sis, a l’Erol els horaris són diferents segons l’edat; d’aquesta manera, els petits de tres a deu anys –Xoc– es troben el dissabte al matí d’onze a una, els de deu a catorze –Dofins– ho fan divendres de sis a vuit de la tarda i els de catorze a divuit –Bimbirimboines-, divendres de dos quarts de nou del vesore a deu.

Durant el curs duen a terme tot tipus d’activitats amb un rerefons educatiu, segons ha apuntat un dels responsables, Adrià Lamelas.

Les inscripcions es poden fer a l’Erol avui de sis a vuit o demà d’onze a una (per a Xoc, Dofins i Bimbirimboines) o bé al centre cívic del Molí demà dissabte de quatre a sis (per a Shalom). El preu és de vint euros per tot el curs i, a més, cal aportar una fotocòpia de la targeta del CatSalut i omplir una fitxa amb informació sobre el nen.

Entre tots els esplais parroquials hi ha uns 150 infants.

spot_img

El + Vist