22.1 C
Blanes
Una de les classes fent origamis

L’escola Immaculada Concepció aporta 2.500 euros a la Marató de TV3

1.750 els han aconseguit a través de l'elaboració d'origamis, mentre que la resta provenen del que va recaptar l'AMPA amb una cantina.

Una de les classes fent origamis

Darreres Notícies

Més de 2.500 euros és l’aportació que ha fet l’escola Immaculada Concepció a la Marató de TV3, que aquest any se centra en l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. La majoria, gairebé 1.750, provenen de la col·laboració amb una campanya de la Mutua General de Catalunya.

La iniciativa ha consistit en fer origamis, que tal com ha explicat una mestra del centre, Esther Sugrañes, són ocells fets amb papiroflèxia,i la Mutua entrega un euro per cadascun dels que ha rebut (amb un topall màxim de 50.000).

circo de las estrellas

El projecte a l’escola de Lloret l’han coordinat els alumnes de quart i primer de Secundària, que han implicat la resta d’alumnes del centre. A més a més, moltes famílies hi han col·laborat preparant alguns origamis a casa, fins arribar als 1.744 que han entregat en total.

La resta del donatiu a la Marató prové del que ha recollit l’AMPA amb una cantina, on repartien trossos de pizza. En total van aconseguir uns 760 euros.

La Marató de TV3 se celebrarà aquest diumenge.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist