10.4 C
Lloret de Mar
Acord entre l'escola, l'Oficina de Català i el Pla Local d'Acollida i Ciutadania (PLAC)

L’escola Pere Torrent oferirà un curs de català a les famílies que tenen més dificultat amb la llengua

El Pere Torrent és una escola d'alta complexitat en què hi conviuen més de 500 alumnes de 35 nacionalitats diferents.

Acord entre l'escola, l'Oficina de Català i el Pla Local d'Acollida i Ciutadania (PLAC)

Darreres Notícies

L’escola Pere Torrent oferirà un curs de català a les famílies que ho necessitin. Es farà de manera intensiva durant els mesos de maig i juny amb l’objectiu de donar resposta a una necessitat de les famílies que venen de fora i no entenen la llengua catalana. La demanda l’han fet el mateix centre i l’AMPA, que han arribat a un acord amb el Pla Local d’Acollida i Ciutadania (PLAC) i l’Oficina de Català.

foto de Oficina de Català de Lloret de Mar.

La secretària de l’AMPA, Elsa Puig, creu que la iniciativa ajudarà a les famílies a apropar-se a l’escola i a integrar-se al municipi. Recordem que el Pere Torrent és una escola d’alta complexitat en què hi conviuen més de 500 alumnes de 35 nacionalitats diferents. El curs de català s’adreçarà als que tinguin més dificultats per entendre la llengua, segons ha apuntat la directora de l’escola, Teresa Clarà. La directora de l’Oficina de Català, Cesca Cornellà, apunta que serà un curs bàsic.

El curs tindrà lloc del 2 de maig al 18 de juny al mateix centre, de nou del matí a tres quarts d’onze, per posar més fàcil l’assistència dels pares i mares interessats.

spot_img

El + Vist