20.1 C
Lloret de Mar
Els alumnes, fent la gimcana per la vila, aquest matí

L’escola Pompeu Fabra fa una gimcana per tot Lloret

Hi han participat tots els alumnes, des de P3 fins a sisè de primària, amb l'objectiu d'aplicar els coneixements apresos a l'aula i de conèixer millor el seu poble.

Els alumnes, fent la gimcana per la vila, aquest matí

Darreres Notícies

Tots els alumnes de l’escola Pompeu Fabra, des de P3 fins a sisè de primària, han participat a una gran gimcana aquest matí. L’han organitzat els mestres del centre, amb la col•laboració dels pares i mares i amb l’objectiu de motivar els més petits per aprendre a través d’una sèrie de proves. D’aquesta manera, els estudiants han aplicat coses apreses a l’aula a la vegada que coneixien millor el seu poble.

Ho ha explicat la directora del centre, Anna Fàbregas, que ha afegit que la idea va sorgir del grup de mestres i que és la primera vegada que la tiren endavant, tot i que espera poder repetir en els propers cursos.

Els alumnes s’han repartit per grups segons les edats i han fet tot tipus de proves, com ara dibuixar una vista de la platja de Lloret des del Mirador dels Campions, mesurar les distàncies entre les columnes de la plaça Pere Torrent o bé conèixer la història dels indians al Museu del Mar.

spot_img

El + Vist