15.1 C
Lloret de Mar

L’hotel Rigat Park celebra el 60è aniversari amb una gran festa aquest dissabte

La festa estarà ambientada als anys '60 i començarà a les 20:30 hores de dissabte.

Darreres Notícies

L’hotel Rigat Park està d’aniversari. Aquest dissabte farà una gran festa per celebrar els 60 anys de vida. El negoci el regenta la cinquena generació d’una nissaga hotelera i el propietari actual és Felip Rigat, que ha explicat que al llarg d’aquestes sis dècades l’establiment ha evolucionat molt.

Tot i que els Rigat van iniciar-se en el món de l’hostaleria amb un hostal a Camprodon el 1860 i des d’aleshores han obert hotels arreu de Catalunya, actualment només compten amb el Rigat Park. Un hotel que es va construir el 1956 al passeig de Fenals i que el 2002 va assolir les cinc estrelles. Actualment té 99 habitacions i posa l’accent en les seves vistes, la qualitat de la cuina i alguns serveis destacats com l’SPA o la piscina climatitzada.

Felip Rigat destaca que no treballen amb un perfil concret de turisme, sinó que tenen una clientela variada i fidel. Entre ells, una gran quantitat de famosos. Rigat no ha volgut revelar tots els noms dels famosos que s’han allotjat a l’hotel perquè, segons ha dit, un dels atractius és que poden allotjar-s’hi sense ser reconeguts pel gran públic. Segons el propietari de l’establiment, el principal secret és que l’objectiu principal no és guanyar el màxim de diners, sinó oferir molta qualitat i aconseguir que els clients se sentin com a casa.

De cara al futur, l’hoteler ha assenyalat que, si Lloret aposta pel turisme de qualitat, cal que els serveis que s’hi ofereixin siguin de qualitat.

La festa d’aniversari d’aquest dissabte estarà ambientada als anys ’60 i començarà a dos quarts de nou del vespre.

spot_img

El + Vist