20.1 C
Lloret de Mar
Taller de daiquiris

El LLCB té molt bones sensacions de les jornades científiques de tècnics sanitaris

Els 160 participants, que han quedat satisfets un cop més de l'acollida a Lloret, han combinat la formació amb diverses activitats que els han permès conèixer la destinació.

Taller de daiquiris

Darreres Notícies

Molt bones sensacions a les jornades científiques amb 160 tècnics sanitaris, que s’han dut a terme aquest cap de setmana al Palau de Congressos Olympic. La directora del Lloret Convention Bureau (LLCB), Montse Belisario, assegura que els participants, un cop més, han quedat molt satisfets del tracte rebut a la destinació. I considera que això és molt bo per a Lloret.

És la tercera vegada que els tècnics sanitaris trien la destinació per fer-hi aquestes sessions formatives, que aquest any s’han centrat en les malalties cardiovasculars, la primera causa de mort a Espanya.

A banda de les sessions, però, també han fet diverses activitats per conèixer la destinació. Els participats eren catalans, vascos, madrilenys, balears i valencians.

Aquest 2017, Lloret ha acollit un altre congrés del món sanitari, organitzat per la Fundació de medicina fetal de Barcelona amb l’Hospital Clínic. Va ser al març, en què es van fer unes jornades de formació de ginecologia oncològica, amb un centenar de persones espanyoles, portugueses i llatinoamericanes.

spot_img

El + Vist