22.6 C
Lloret de Mar

Lloret acollirà exàmens d’anglès de la Universitat de Cambridge

Serà possible gràcies a un conveni que han signat l'Ajuntament i la Universitat de Girona, que és un dels centres autoritzats a Catalunya.

Signatura del conveni
Signatura del conveni

Darreres Notícies

A partir d’aquest mes de juny es podran fer a Lloret de Mar exàmens oficials de llengua anglesa de la prestigiosa Universitat de Cambridge. Aquesta possibilitat arriba després que aquest dimecres s’hagi signat un conveni entre l’Ajuntament i la Universitat de Girona, que és un dels centres autoritzats a Catalunya.

La tècnica de la secció d’Educació, Cristina Pinto, posa de relleu la importància d’aquest acord per al municipi. L’any passat prop de 150 alumnes lloretencs es van examinar d’alguna de les titulacions de la Universitat de Cambridge. A ells i a molts més, tant de la vila com dels voltants, s’adreça la possibilitat de fer els exàmens des de Lloret. Ho ha explicat Adèle Titford, coordinadora dels exàmens de Cambridge a la fundació Universitat de Girona.

Els exàmens de Cambridge sobre el nivell d’anglès tenen reconeixement arreu, segons Joan Velayos i Solé, director de la fundació.

El conveni entra en vigència aquest curs. De fet, els primers exàmens es faran el mes de juny a l’institut Coll i Rodés. S’estan buscant altres seus a la vila, com podria ser l’Escola d’Adults.

spot_img

El + Vist