21.2 C
Lloret de Mar

Lloret acull una jornada sobre els problemes i responsabilitats dels joves

A les 10:30 hores comença una jornada que pretén reflexionar sobre els joves i les seves responsabilitats a Lloret de Mar. L’organitza la policia local, que ha convidat una ponent mediàtica: Sònia Cervantes, psicòloga del programa de televisió ‘Hermano Mayor’. Un programa que ajuda joves amb problemes de comportament a redreçar la seva actitud. Entre les […]

Darreres Notícies

A les 10:30 hores comença una jornada que pretén reflexionar sobre els joves i les seves responsabilitats a Lloret de Mar. L’organitza la policia local, que ha convidat una ponent mediàtica: Sònia Cervantes, psicòloga del programa de televisió ‘Hermano Mayor’. Un programa que ajuda joves amb problemes de comportament a redreçar la seva actitud.

Entre les 10:30 i les 12:30 h, es faran tres xerrades, que donaran perspectives diferents i complementàries als molts problemes que s’enfronten els joves. La jornada s’adreça als adolescents, però també als professionals que hi treballen, com mestres, psicòlegs, advocats, policies i associacions de pares.

La primera xerrada va a càrrec de la psicòloga televisiva Sònia Cervantes, que parlarà de l’actitud de rebel·lió dels joves. La segona, amb Jordi Cabezas, doctor en dret penal i expert en jurisdicció, reflexionarà sobre si la llei ha de protegir el menor o ha de protegir la societat del menor. La sessió la tancarà el mateix Joaquim Martín, que exposarà com aborda la policia local de Lloret els conflictes amb el jovent.

La jornada ‘Adolescents i responsabilitat’ és oberta a tothom. Està prevista al llarg del matí a la sala polivalent de la Biblioteca.

spot_img

El + Vist