9.4 C
Lloret de Mar

Lloret comptarà, per primer cop, amb un postgrau sobre gestió turística adaptat al sector

Es tracta d'una nova titulació universitària, de 150 hores de formació.

Presentació del postgrau
Presentació del postgrau

Darreres Notícies

Lloret de Mar comptarà, per primera vegada, amb un postgrau sobre gestió turística. Aquesta formació, adaptada a les necessitats del sector, s’ha presentat aquest dimecres davant d’una vintena d’empresaris de la vila.

El postgrau, reconegut per la Universidad Alfonso X El Sabio, és fruit d’un conveni entre el gremi d’hostaleria i l’empresa mallorquina Forempresa. Les classes, adreçades a professionals turístics, es duran a terme a partir del mes de novembre a les instal·lacions de l’hotel Evenia.

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, assenyala que el postgrau universitari dota la vila d’uns estudis que fins ara no tenia. El sector hoteler destaca que és una formació feta a mida, tal com ha comentat Enric Dotras, president del gremi lloretenc. Jordi Mora, president de Forempresa i de la PIME de Mallorca, afirma que la voluntat és professionalitzar el sector i afegeix que ja no es pot competir amb preu, sinó que s’ha de fer a través de la formació i la qualitat del servei.

El postgrau s’impartirà durant 4 mesos, de novembre a febrer, a l’Evenia. Seran 150 hores de formació, que permetran obtenir aquesta titulació universitària, centrada en direcció, marketing, recursos humans, noves tecnologies o aspectes legals al voltant de la gestió turística. El postgrau té un preu de 2.800 euros. Les inscripcions ja estan obertes. Per a més informació, contacteu amb Forempesa.

spot_img

El + Vist