12.5 C
Lloret de Mar

El Lloret Cycling Weekend s’organitzarà a l’abril per fomentar el cicloturisme a la destinació

En concret, es farà l'últim cap de setmana d'abril, coincidint amb el Birrasana i el pont de l'1 de maig.

Ciclistes a Montbarbat
Ciclistes a Montbarbat

Darreres Notícies

Lloret Turisme presenta per al mes d’abril un gran cap de setmana de ciclisme a la destinació, sota el nom de Lloret Cycling Weekend. Constarà d’un clínic especialitzat en la disciplina i culminarà amb una gran cursa on s’esperen entre 1.000 i 1.500 participants.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, ha explicat que al clínic s’hi preveuen uns 150 inscrits perquè serà molt especialitzat i de petit format perquè els participants puguin tenir molt de contacte amb els especialistes convidats.

El clínic es farà els dies 27 i 28 i s’hi tractaran temes com la preparació física del ciclista, la tècnica de descens o aspectes de nutrició i psicologia, que comptarà amb la presència de diferents esportistes i exesportistes d’elit que compartiran sortides guiades i experiències amb els assistents.

La cursa que tancarà el cap de setmana es farà el 29 d’abril i s’anomena Gran Fondo Lloret Costa Brava. Constarà de dues distàncies diferents, 91 km i 162 km, per incloure des dels ciclistes que s’acaben d’iniciar en la disciplina fins al públic més exigent.

El cap de setmana temàtic coincidirà amb el pont de l’1 de maig i amb l’organització del Birrasana. Per això es crearan diferents paquets que inclouran les inscripcions al clínic i a la marxa i també l’allotjament. L’esdeveniment s’adreça a un públic català i també espanyol; de fet, la previsió és promocionar-lo en diferents ciutats de l’Estat.

La presentació del Lloret Cycling Weekend s’ha fet en el marc de la presentació de la memòria de turisme esportiu del 2017 i el pla d’accions per a l’any vinent, que s’ha fet a una vintena d’empreses certificades en turisme esportiu i cicloturisme de la destinació. Per al 2018, l’objectiu principal és augmentar el nombre d’esportistes que vénen a Lloret a practicar disciplines outdoor com el running, la natació en aigües obertes, el triatló o el ciclisme.

spot_img

El + Vist