13.8 C
Lloret de Mar

Lloret dóna suport a la consulta del 9 de Novembre

Així ho ha aprovat en el ple extraordinari, d’ahir al vespre, en una moció que van presentar tots els grups, excepte el PP i el regidor no adscrit. La proposta defensa la convocatòria del 9N i la llei de consultes, fa una crida a la participació i compromet el municipi a facilitar els espais per […]

Urna per votar
Urna per votar

Darreres Notícies

Així ho ha aprovat en el ple extraordinari, d’ahir al vespre, en una moció que van presentar tots els grups, excepte el PP i el regidor no adscrit.

servicios profesionales jimenez

La proposta defensa la convocatòria del 9N i la llei de consultes, fa una crida a la participació i compromet el municipi a facilitar els espais per a organitzar la consulta.

La regidora Ester Olivé llegeix els principals acords de la moció, la qual es comunicarà en un termini de cinc dies a governs, institucions europees i associacions municipalistes. Recull “mostrar suport a la convocatòria de la consulta del 9 de novembre del 2014, per decidir lliurement el futur de Catalunya dins l’exercici dels nostres drets democràtics i prendre el compromís de l’Ajuntament de Lloret de Mar amb la realització de la mateixa, facilitant tots els recursos i les eines necessàries per fer-la possible, fent una crida a la participació”.

La moció va ser aprovada ahir al ple de Lloret amb un ampli suport. Va ser pràcticament unànime. Totes les formacions van votar-hi a favor, excepte el PP i Josep Cortés. Un cop van votar els portaveus, el públic va aplaudir fortament.

Aquest diumenge, Artur Mas ja va avançar que tenia previst convocar oficialment la consulta durant aquesta setmana. En principi, els municipis havien d’aprovar la moció en suport del 9N després que Mas fes la convocatòria. No obstant això, alguns s’han avançat i aquest dilluns ja han aprovat donar suport al 9N. El mateix faran consells comarcals i la Diputació de Girona.

Arreu de Catalunya són més de 600 els ajuntaments que faran plens per aprovar la moció de suport a la consulta.

spot_img

El + Vist