11.4 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar fa una ruta per Sibèria per captar nous mercats

Darreres Notícies

Representants de Lloret de Mar -de l’Ajuntament i de tres hotels- es troben a Rússia per a promocionar la destinació. La visita va començar dimarts passat i s’allarga fins aquest divendres. El que fan els polítics i empresaris lloretencs és dur a terme presentacions arreu del territori de Sibèria, a través del tour-operador Tez Tour. L’acció té previst arribar a un total de 800 agents de viatges russos.

El regidor de Turisme, Jordi Orobitg -que ja ha tornat a la vila- explica que tant l’alcalde com ell han acompanyat representants dels hotels Guitart, Rigat i Samba, juntament amb membres de la Diputació de Girona. L’acció consisteix en “exposar la destinació i després els hotels ofereixen els seus productes i preus de contractació”.

Lloret de Mar ja va dur a terme l’any passat una acció promocional itinerant per Rússia. Aquest cop ha visitat la zona de Sibèria, amb l’objectiu de captar nous mercats. Jordi Orobitg assegura que allà coneixen el destí. “És un mercat que dóna valor a la presència institucional, la classe política és elitista i l’assistència de l’alcalde envolta els actes d’un significat important”, afegeix.

Jordi Orobitg fa una valoració positiva de l’acció promocional, coneguda com a Roadshow Costa Brava. Espera que permeti captar visitants potencials de Sibèria i contribueixi a millorar la temporada del 2014. El regidor admet que, l’any passat, les expectatives també eren elevades però finalment l’ocupació no va ser tan bona com s’esperava. Argumenta que no és que no s’incrementés el nombre de visitants russos, sinó que no van venir fins a Lloret.

Per motius diversos, van anar a la Costa Daurada i a les Illes Canàries. “No vam ser capaços de capitalitzar aquests turistes, esperem que aquest cop sí que creixi el turisme rus a Lloret, tot i que no és l’únic mercat amb què treballem, ja que l’any passat vam aconseguir recuperar el mercat alemany”, resumeix Orobitg.

spot_img

El + Vist