24.7 C
Blanes

Lloret de Mar ha invertit 200 mil euros en patrocinar la pàgina web de Ronaldinho, que ja funciona a ple rendiment.

El logotip de la població estarà present a internet, en aquest cas vinculat al lloc web oficial del futbolista.  A canvi del patrocini de la plana RONALDINHO GAUCHO.com, l'estrella del Barça es compromet a visitar Lloret un mínim d'una vegada a l'any, i també a contestar els 10 milions de correus electrònics que rep anualment […]

Darreres Notícies

El logotip de la població estarà present a internet, en aquest cas vinculat al lloc web oficial del futbolista.

 A canvi del patrocini de la plana RONALDINHO GAUCHO.com, l'estrella del Barça es compromet a visitar Lloret un mínim d'una vegada a l'any, i també a contestar els 10 milions de correus electrònics que rep anualment amb el logotip de la vila.

circo de las estrellas

L'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, ha argumentat que és una bona idea invertir en la pàgina web de Ronaldinho. L'ajuntament exposa altres motius importants per esponsortizar aquest lloc web. Un d'ells és la difusió que tindrà, un altre és que el logotip de Lloret estarà al costat d'altres marques molt conegudes, i també perquè així Lloret s'associa amb l'esport i amb el turisme sa, a més d'apostar per les noves tecnologies.

Els 200 mil euros que costa patrocinar la pàgina web de Ronaldinho provenen de Lloret Turisme i de les aportacions de diverses empreses, com hotels, el casino o el parc aquàtic Water World.

La part que finalment provingui del sector públic es vol minimitzar el que sigui possible, però es considera totalment justificada. L'acord a què han arribat els representants del crack del Barça i Lloret de Mar té una vigència de 2 anys.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist