Dilluns, 25 gener 2021
5.2 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar ha invertit 200 mil euros en patrocinar la pàgina web de Ronaldinho, que ja funciona a ple rendiment.

Darreres Notícies

Gunjur Kuta compta amb un nou hospital que permet atendre moltíssimes més persones

El projecte s'ha fet realitat amb la col·laboració de l'ONG Ñimme Gunjur Kuta. Mentre que l'antic ambulatori atenia 300 persones l'any, l'hospital ha atès més de 4.000 persones en tres mesos.

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

El logotip de la població estarà present a internet, en aquest cas vinculat al lloc web oficial del futbolista.

 A canvi del patrocini de la plana RONALDINHO GAUCHO.com, l'estrella del Barça es compromet a visitar Lloret un mínim d'una vegada a l'any, i també a contestar els 10 milions de correus electrònics que rep anualment amb el logotip de la vila.

L'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, ha argumentat que és una bona idea invertir en la pàgina web de Ronaldinho. L'ajuntament exposa altres motius importants per esponsortizar aquest lloc web. Un d'ells és la difusió que tindrà, un altre és que el logotip de Lloret estarà al costat d'altres marques molt conegudes, i també perquè així Lloret s'associa amb l'esport i amb el turisme sa, a més d'apostar per les noves tecnologies.

Els 200 mil euros que costa patrocinar la pàgina web de Ronaldinho provenen de Lloret Turisme i de les aportacions de diverses empreses, com hotels, el casino o el parc aquàtic Water World.

La part que finalment provingui del sector públic es vol minimitzar el que sigui possible, però es considera totalment justificada. L'acord a què han arribat els representants del crack del Barça i Lloret de Mar té una vigència de 2 anys.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.