8 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar intensifica les tasques promocionals a París i Suècia

La destinació ha estat present a l'European Cities Marketing i a Tast Emotion.

Tast Emotion, a París
Tast Emotion, a París

Darreres Notícies

La promoció turística de Lloret de Mar ha estat força intensa en els darrers dies. Els representants de la destinació han estat a Suècia i a París, per motius ben diversos però sempre amb Lloret en el punt de mira.

servicios profesionales jimenez

D’una banda, Lloret ha participat en l’European Cities Marketing, una trobada a la ciutat sueca de Mälmo en què s’ha debatut al voltant de la competitivitat sobre les principals destinacions europees. En concret, sobre la gestió turística i els reptes de futur que afronten les entitats de promoció turística.

En aquesta trobada anual, a més, els representants de la destinació han participat en ponències i tallers que han permès als assistents compartir coneixements i posar-se en contacte amb professionals d’altres zones amb qui tenen objectius comuns. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, destaca que “al llarg de tot l’any, venem la nostra destinació, però aquesta acció és d’intercanvi d’experiències”.

L’European Cities Marketing és una organització sense ànim de lucre que té com a objectiu millorar la competitivitat de les principals ciutats d’Europa. Aquest creixement es vol aconseguir a través de la promoció d’una plataforma per als professionals de MICE, turisme vacacional i màrqueting, on poder intercanviar coneixements i ampliar la xarxa de contactes.

A banda de Lloret, enguany hi han assistit representants de Barcelona, Girona i altres ciutats de l’Estat espanyol com Benidorm, València, Bilbao, Madrid, Sant Sebastià, Sevilla i Saragossa.

Lloret forma part d’aquesta associació des de l’any 2015. La pròxima activitat prevista és el Summer School, que tindrà lloc a Tessalònica, a finals del mes d’agost. Hi assistirà el Lloret Convention Bureau, que promociona la destinació en el segment del turisme de negocis i esdeveniments.

Abans de ser a Suècia, els representants lloretencs han passat per París, on han format part de l’experiència sensorial Tast Emotion, juntament amb el Patronat de Turisme gironí i altres destins i empreses del sector. Keegan explica que “està inspirada en el documental dels germans Roca, d’un dinar amb projeccions a la taula i les parets. Ells han fet una peça audiovisual que estan portant arreu d’Europa”.

La finalitat era presentar l’oferta turística del territori de manera segmentada i creativa als principals programadors i prescriptors de viatges de França per a les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

Els actes s’han adreçat a grups selectes d’agents de viatges i periodistes de comunicació especialitzats del país i hi han participat membres de diverses empreses gironines.

spot_img

El + Vist