13.2 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar participa en una gira itinerant adreçada al mercat britànic

Entre les accions, s'ha dut a terme una campanya de màrqueting digital, amb valoracions positives.

Acte de la gira itinerant al Regne Unit
Acte de la gira itinerant al Regne Unit

Darreres Notícies

Lloret de Mar s’ha desplaçat dies enrere al Regne Unit, per participar en una gira itinerant organitzada per l’operador britànic Jet2Holidays. L’acció ha permès realitzar un seguit de presentacions a una setantena d’agents de viatges.

La participació de Lloret Turisme en aquest esdeveniment es troba emmarcada dins de l’acord promocional que l’entitat ha signat amb aquest operador britànic. D’aquesta manera, ha pogut presentar l’oferta turística de la destinació als seus professionals, així com les novetats dels últims mesos.

A banda de la gira itinerant, també han pogut fer una campanya de màrqueting digital, en els mesos de març, abril i maig. Va incloure posts a xarxes socials amb més de 6 milions d’impressions i l’enviament d’un butlletí electrònic a més de 3.000 agents i a 75.000 clients finals. En total, més de 4.900 passatgers van reservar a la destinació. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, assenyala que s’ha escollit aquest mercat per la incertesa del context del Brexit”.

L’any passat més de 13.000 clients van contractar les seves vacances a Lloret a través de Jet2Holidays. Més del 55% eren famílies. En el que portem de 2019, ja s’ha superat aquesta xifra i l’operador espera arribar als 14.000 clients amb estada al municipi lloretenc. Pel 2020, l’empresa preveu mantenir la mateixa capacitat de places, vols i freqüències que ha posat a la venda aquest any.

Jet2Holidays s’ha convertit en els últims anys en un dels principals operadors turístics del Regne Unit. Actualment, ofereix nou connexions directes amb l’aeroport de Girona Costa Brava i vint vols setmanals durant la temporada d’estiu.

spot_img

El + Vist