14.6 C
Lloret de Mar

Lloret, dels pocs municipis catalans amb Bandera Blava a totes les platges

A més, també el centre d’interpretació ambiental, la Casa del Mar, ha tornat a obtenir el distintiu Centro Azul 2016.

Darreres Notícies

Lloret de Mar s’ha convertit novament en un dels pocs municipis de Catalunya on aquest estiu onejarà la Bandera Blava a totes les seves platges. A més, també el centre d’interpretació ambiental, la Casa del Mar, ha tornat a obtenir el distintiu Centro Azul 2016.

Les platges de Lloret, Fenals, Sa Boadella i Santa Cristina fa anys que tenien la Bandera Blava i la platja de cala Canyelles la va obtenir l’any passat. Va ser gràcies a la regulació de l’accés del trànsit rodat i l’eliminació de l’estacionament de vehicles a la zona de domini públic maritimoterrestre amb la instal•lació d’una pilona. A més, el regidor de Platges, Jordi Orobitg, ha afegit que s’està treballant per seguir millorant l’entorn.

En el conjunt del litoral de Girona hi ha 31 Banderes Blaves i arreu de Catalunya, 98, el que suposa 9 més que l’any passat.

El distintiu l’atorga un tribunal internacional de la Fundació d’Educació Ambiental, amb la col•laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor, que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. El regidor lloretenc considera que és positiu rebre aquest reconeixement cada any.

El guardó, reconegut internacionalment, valora i premia la gestió ambiental i la seguretat, les instal•lacions i la prestació òptima dels serveis, i la informació i l’educació ambiental; així mateix, exigeix a les platges una qualitat de l’aigua excel•lent.

spot_img

El + Vist