17.9 C
Lloret de Mar

Lloret inaugura dos bancs per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

L'acte d'inauguració dels bancs s'ha dut a terme aquest dijous, 28 de juny, Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, en què s'ha llegit un manifest en favor dels drets del col·lectiu.

Un dels bancs inaugurats
Un dels bancs inaugurats

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha commemorat, aquest dijous, el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI. Ho ha fet amb la inauguració de dos bancs pintats amb els colors representatius d’aquest col·lectiu.

servicios profesionales jimenez

L’alcalde, Jaume Dulsat, recorda que aquesta mesura és un acord de plenari i explica que l’objectiu es mostrar la tolerància que té la vila cap a totes les inclinacions sexuals i el seu respecte cap al col·lectiu LGTBI.

Són dos bancs. Un s’ha pintat amb els colors de la bandera de l’arc de Sant Martí. L’altre, té els colors que representen la transsexualitat. Estan ubicats a l’avinguda Vila de Blanes, en la seva confluència amb l’avinguda de Vidreres. Segons Dulsat, és un lloc ideal per donar visibilitat a la iniciativa.

L’acte d’inauguració dels bancs s’ha dut a terme aquest dijous, 28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, en què s’ha llegit un manifest en favor dels drets del col·lectiu.

spot_img

El + Vist