16.5 C
Lloret de Mar
Parada de Lloret per la Independència

Lloret per la Independència serà a la plaça de l’Església els propers tres dissabtes

La secció local de l'ANC vol informar la ciutadania sobre la situació del procés i sobre el que hi ha previst per la Diada Nacional de Catalunya.

Parada de Lloret per la Independència

Darreres Notícies

Lloret per la Independència estarà cada dissabte durant tot el dia a la plaça de l’Església per informar a la ciutadania de l’estat del procés sobiranista, així com dels greuges que provoca l’Estat espanyol a Catalunya en tots els àmbits segons el seu punt de vista.

La coordinadora de l’entitat, Anna Maria Boix, reconeix que hi ha certa sensació de fatiga amb la situació, però demana paciència i un últim esforç a la ciutadania, perquè assegura que és la recta final.

A més a més, la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) dóna tots els detalls del que s’ha previst per a la Diada d’aquest any, en què l’entitat ha programat cinc grans concentracions arreu de Catalunya per simbolitzar els diferents valors que han de conformar la República Catalana. Cadascun d’aquests valors estarà representat en una de les concentracions. En el cas de Salt, serà la solidaritat.

Les altres concentracions es faran a Berga com a centre de la Cultura, Tarragona per defensar la xarxa i el progrés econòmic, a Lleida s’hi representarà l’equilibri territorial i Barcelona serà la gran capital de la República on s’hi farà palesa la llibertat, la garantia que es respectaran les llibertats de tots els ciutadans.

Qui vulgui anar a Salt des de Lloret, ha de saber que s’organitza un autocar pel preu de vuit euros, que sortirà de la plaça de l’Ajuntament a les dues de la tarda del dia 11. El tiquet es pot encarregar a la paradeta dels dissabtes, on també es vendrà el pack de la Diada per quinze euros, que inclou la samarreta. Aquest any hi haurà l’opció de posar-hi el nom i Anna Maria Boix ha explicat que molts la dedicaran a la recent desapareguda Muriel Casals, que havia estat presidenta d’Òmnium, diputada al Parlament amb Junts pel Sí i un referent en el procés sobiranista.

La parada informativa de Lloret per la Independència estarà muntada els propers tres dissabtes de deu del matí a vuit del vespre, a la plaça de l’Església.

spot_img

El + Vist