18.8 C
Lloret de Mar
El ple d'aquest dilluns

Lloret insta la Corporació a deixar de cobrar per l’ús de les butaques dels acompanyants

Així es va aprovar en el ple d'aquest dilluns.

El ple d'aquest dilluns

Darreres Notícies

L’Ajuntament insta la Corporació de Salut del Maresme i la Selva a no cobrar els acompanyants dels malalts per l’ús de les butaques abatibles de l’hospital comarcal de Blanes, que costen cinc euros la nit. Així es va aprovar en el ple d’aquest dilluns, en què també es va posar de manifest que és “poc ètic” que aquest servei sigui de pagament i, en aquest sentit, es va decidir demanar a la Generalitat que doni instruccions a aquest organisme perquè els serveis essencials deixin de ser de pagament.

La moció inicialment la van presentar ICV – EUiA i ELLSSP, però finalment es va aprovar amb una esmena a la totalitat de l’equip de govern. La diferència és que els dos grups de l’oposició volien que es demanés també la dimissió dels màxims dirigents de la Corporació, però aquest punt es va retirar en l’esmena de CDC, PSC i ERC.

A l’arxiu es pot escoltar l’opinió de tots els portaveus municipals amb ordre de representació: Albert Robert, de CDC, Marc Fuertes, del MILLOR, Antonio Lorente, del PSC, Jordi Orobitg, d’ERC, Xavier Rodríguez Pacios, d’ICV – EUiA, Jordi Hernández, de C’s, Paulino Gracia, d’ELLSSP, i Enric Martínez, regidor no adscrit.

La moció es va aprovar amb el vot favorable del regidor no adscrit i de tots els grups excepte els dos que van presentar inicialment la moció, ICV – EUiA i ELLSSP.

spot_img

El + Vist