17.9 C
Lloret de Mar

Lloret ja té operatius tots els reforços policials d’estiu

Lloret ja té tots els reforços policials patrullant per la destinació. Com cada estiu, el departament d’Interior ha reforçat el municipi per afrontar amb garanties la temporada. Entre Mossos d’Esquadra i Policia Local es fan patrulles arreu de la vila, per prevenir problemes al carrer, com aldarulls i sorolls. El regidor de Governació, Jordi Martínez, […]

Policia Local sancionant un vianant
Policia Local sancionant un vianant

Darreres Notícies

Lloret ja té tots els reforços policials patrullant per la destinació. Com cada estiu, el departament d’Interior ha reforçat el municipi per afrontar amb garanties la temporada.

servicios profesionales jimenez

Entre Mossos d’Esquadra i Policia Local es fan patrulles arreu de la vila, per prevenir problemes al carrer, com aldarulls i sorolls. El regidor de Governació, Jordi Martínez, espera que entre Mossos i Local siguin suficients agents per garantir la seguretat a la ciutadania, tot i que reclama que encara en farien falta més.

El regidor explica que cada divendres es reuneixen per planificar com s’han de distribuir les patrulles. En aquest sentit, n’hi ha de fixes als punts més transitats, mentre que pels altres llocs van patrullant de manera intermitent. Segons Martínez, de moment és un estiu tranquil, amb pocs aldarulls.

Jordi Martínez també ha parlat a la ràdio de l’anomenada droga caníbal, que aquests últims dies s’ha consumit a Mallorca i que provoca episodis de violència que poden comportar mossegades. El regidor ha assegurat que a Lloret no se n’ha detectat cap cas i recorda que l’Ajuntament treballa per eradicar el consum de droga a la vila. En aquest sentit, demana la col•laboració ciutadana.

Sobre la droga caníbal, cal afegir que l’ONG Associació Benestar i Desenvolupament ha criticat que els mitjans de comunicació hagin creat una alarma contra aquesta substància, perquè els experts consideren que no és tan perillosa com es fa creure i que, en cap cas, fomenta el canibalisme, sinó que provoca efectes com l’eufòria, l’energia o l’eliminació del cansament en els consumidors, que, com a conseqüència, poden portar-los a mossegar; però insisteixen que no són atacs de canibalisme.

spot_img

El + Vist