24.8 C
Lloret de Mar
La torre Eiffel, il·luminada amb els colors de la bandera francesa

Lloret de Mar participa avui i demà a París en una trobada de turisme congressual

Elizabeth Keegan argumenta que és "especialment significatiu" ser a la capital francesa, quan ha passat un mes dels atemptats.

La torre Eiffel, il·luminada amb els colors de la bandera francesa

Darreres Notícies

5050Representants de Lloret de Mar són avui i demà a París per participar en unes sessions de treball al costat d’altres destins especialitzats en el turisme de congressos. A través d’un seguit d’entrevistes amb empreses i associacions del sector, s’esperen tancar trobades i esdeveniments per als propers mesos a la vila.

La representació catalana d’aquest ‘workshop’ d’àmbit internacional ve representada pels Convention Bureau de Barcelona, Girona i Lloret de Mar. La directora d’aquí és Elizabeth Keegan. Argumenta perquè és “especialment significatiu” ser aquests dies a la capital francesa i donar “suport als col·legues de París“, quan ha passat pràcticament un mes dels atemptats, ocorreguts el 13 de novembre.

El gruix de feina es farà especialment aquesta tarda, en què els representants de la destinació s’adreçaran directament i de forma individual amb 20 compradors. Són empreses i associacions franceses, que es dediquen a organitzar estades i esdeveniments.

Per a Lloret, França és un “mercat prioritari” en l’anomenat segment MICE, “per la proximitat i les bones connexions amb el TGV”.

Aquesta és la primera vegada que Lloret assisteix a la trobada de París, com a membre de l’European Cities Marketing. A banda dels congressos que puguin sorgir d’aquesta sessió de treball, a principis del 2016 està prevista a Lloret una convenció amb 200 participants de la marca de telefonia Orange France.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist