18 C
Lloret de Mar

Lloret, Olot i Girona presenten el seu projecte de promoció en una trobada europea

El projecte, que és una col·laboració pionera entre destinacions, s'ha presentat en l'European Cities Marketing Spring Meeting, que se celebra aquesta setmana a Madrid.

Presentació d'ahir, a Madrid
Presentació d'ahir, a Madrid

Darreres Notícies

Lloret de Mar, Olot i Girona han presentat el projecte de promoció conjunta davant de representants de diverses destinacions europees en el marc de la trobada European Cities Marketing Spring Meeting, que se celebra aquesta setmana a Madrid.

servicios profesionales jimenez

La directora del Lloret Convention Bureau (LLCB), Elizabeth Keegan, ha remarcat que iniciatives com aquesta van molt bé per aconseguir un bon posicionament de la marca de Lloret.

Recordem que el projecte conjunt entre les tres poblacions gironines és una col•laboració pionera entre destinacions amb l’objectiu de crear un nou producte de turisme de negocis, que es basa en la complementarietat de tres paisatges totalment diferents, a només 35 minuts de distància, i cadascun amb una especialització pròpia. En aquest sentit, Olot ofereix un màxim de 200 places en tota la comarca de la Garrotxa en un entorn boscós i tranquil, mentre que Girona és una ciutat amb unes 600 places i Lloret, al costat del mar, té capacitat per a unes 30.000 persones.

La trobada de la xarxa European Cities Marketing se celebra a la capital espanyola fins dissabte.

spot_img

El + Vist