18.2 C
Lloret de Mar

Lloret promociona a Moscou la piscina i altres punts forts de la destinació

Representants i empresaris de Lloret de Mar es troben, des de fa uns dies, a Moscou per a participar en un seguit de fires de turisme. L’objectiu és promocionar la destinació entre els visitants russos. Constitueixen el tercer mercat estranger en importància per la vila, per darrere del francès i l’alemany. Aquest dimarts va tenir […]

La piscina municipal
La piscina municipal

Darreres Notícies

Representants i empresaris de Lloret de Mar es troben, des de fa uns dies, a Moscou per a participar en un seguit de fires de turisme. L’objectiu és promocionar la destinació entre els visitants russos. Constitueixen el tercer mercat estranger en importància per la vila, per darrere del francès i l’alemany.

Aquest dimarts va tenir lloc a la capital de Rússia una jornada especialitzada en el turisme de reunions i congressos (Moscow MICE Forum). Segons el Lloret Convention Bureau -que aglutina tota l’oferta de la vila sobre aquest tipus d’estades- en aquest cas, el mercat rus “no és prioritari”.

Però s’aprofita el viatge a Moscou per donar a conèixer els centres congressuals que hi ha Lloret, els hotels preparats per acollir reunions d’empresa així com totes les activitats que es poden fer.

Elisabeth Keegan, directora del Lloret Convention Bureau, assenyala que a l’hora de contractar un viatge de congressos “primer s’ecull l’espai on fer les reunions i l’allotjament, però també pesen en la decisió final les activitats i l’entorn”. Un exemple és la petició que va fer un laboratori farmacèutic, que en la seva estada a Lloret va organitzar un torneig de futbol. En aquest cas, es van aglutinar els interessos del turisme de reunions i l’esportiu.

La piscina és la novetat ‘estrella’ del 2014 en l’oferta de Lloret de Mar, que promociona el flamant equipament esportiu en tot tipus de fires i accions turístiques.

Pel que fa al mercat rus, Keegan explica que la destinació està “a l’expectativa” pel que fa al conflicte entre Rússia i Ucraïna, en el sentit que esperen que “no afecti el turisme rus que ve a Catalunya”. L’Ajuntament de Lloret ha demanat per carta al govern espanyol que mantingui una comunicació fluïda amb operadors turístics de Rússia per deixar clar que no hi haurà problemes amb la tramitació de visats en aquesta temporada.

spot_img

El + Vist