14.9 C
Lloret de Mar
Una de les accions d'aquest matí

Lloret promociona a Barcelona la seva oferta per a congressos i esdeveniments

Ha estat aquest matí, en dues accions diferents: la primera destinada a agències organitzadores d’esdeveniments i la segona, a empreses interessades en organitzar esdeveniments.

Una de les accions d'aquest matí

Darreres Notícies

El Lloret Convention Bureau ha participat aquest matí en dues accions a Barcelona per promocionar la destinació entre el mercat català, que és el més potent per a Lloret en el sector conegut com a MICE.

La primera acció ha consistit en un esmorzar amb una trentena d’agències organitzadores d’esdeveniments i en el qual també han participat set membres del Lloret Convention Bureau (Evenia, Guitart, Marsol, Delamar, Rigat Park, Santa Marta i Monterrey). Mentre que la segona ha estat un dinar amb deu travel managers d’importants empreses ubicades a Barcelona i l’àrea metropolitana, com Seat, Endesa o Epson. El que s’ha fet és una presentació de la destinació i, tot seguit, s’ha establert contacte entre uns i altres.

Totes dues accions han estat coordinades per la consultora Open Sites. El director comercial és Ramzi Shuaibi, que assegura que aquest format funciona molt bé. Tot i que la primera trobada s’ha fet amb agències organitzadores d’esdeveniments i la segona amb empreses interessades en organitzar esdeveniments, en els dos casos la presentació ha estat molt similar.

Ramzi Shuaibi reconeix que encara hi ha prejudicis sobre Lloret en relacionar-lo amb el turisme de sol i platja, però assegura que de mica en mica aquesta percepció està canviant perquè des de la destinació s’està fent molt bona feina.

Les dues accions s’han fet aquest matí al restaurant Bellavista Jardín de Barcelona.

spot_img

El + Vist