8.3 C
Lloret de Mar

Lloret es promociona a la fira IBTM, de referència europea en el turisme de congressos i esdeveniments

Es tracta d'un certamen d'assistència "obligada" per posicionar la destinació en aquest segment.

Belisario, a la fira IBTM
Belisario, a la fira IBTM

Darreres Notícies

Barcelona acull fins aquest dijous la fira IBTM, de referència a Europa en el sector del turisme de congressos i esdeveniments. Lloret, un any més, hi és present. En aquesta 30a edició, hi assisteixen més de 15.000 professionals, procedents de tot el món. El certamen reuneix més de 3.000 empreses, de 150 països i un programa de primer nivell amb més de 70.000 reunions agendades.

La directora del Lloret Convention Bureau, Montse Belisario, argumenta que “per a nosaltres creiem que és d’assistència obligada. Ser-hi present és molt important per posicionar la destinació dins d’aquest segment de mercat”.

https://twitter.com/LloretCB/status/935581696669503488

Enguany, a la fira IBTM han augmentat els compradors provinents dels Estats Units. Fins aquest dijous, al saló s’hi presenten les últimes novetats en destins, productes i serveis especialitzats en l’organització d’esdeveniments i viatges professionals. El que el sector coneix com a turisme MICE.

Des del Lloret Convention Bureau es continua apostant pels mercats principals. Aquests són el nacional, l’estatal i els europeus, com França, Anglaterra, els Països Nòrdics i el centre d’Europa. Són països que busquen destinacions alternatives a Barcelona i, en aquest sentit, es considera que Lloret té un destacat potencial en el turisme de reunions MICE. Belisario afegeix que “continuem apostant per aquests mercats europeus de proximitat, també nacional i estatal -que per a nosaltres són els principals-“. Conclou que “ens anem posicionant i l’estratègia continuarà sent aquesta”.

A banda del Lloret Convention Bureau, a la fira IBTM també hi ha una empresa lloretenca, es tracta de l’hotel Evenia Olympic Palace.

spot_img

El + Vist