26.2 C
Lloret de Mar
Marcador de la Marató, en tancar-se aquest diumenge

Lloret recapta 7.650 euros per a la Marató de TV3, dedicada a l’ictus

La xifra és superior a la de l'any passat i encara pot créixer més perquè aquesta tarda la piscina municipal fa classes d'spinning solidàries amb la causa.

Marcador de la Marató, en tancar-se aquest diumenge

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha superat la recaptació de l’any passat per a la Marató de TV3 i, amb tots els actes organitzats per aquesta causa, ha sumat 7.650 euros.

En el global de Catalunya, la Marató, que ha celebrat els 25 anys, va tancar ahir el marcador amb gairebé 8 milions i mig d’euros. Tot i així, la xifra s’incrementarà en els propers dies, perquè hi ha marge per fer donatius fins al 31 de març. Recordem que els diners es destinaran a la investigació per superar l’ictus i les lesions medul•lars i cerebrals traumàtiques.

Si bé el gruix d’actes dedicats a la Marató es va fer ahir diumenge, avui a Lloret encara en trobem una altra, a la piscina municipal. A la tarda, a partir de les cinc, s’hi faran classes solidàries d’spinning. Els interessats s’hi han d’apuntar de forma presencial o per telèfon. Els diners per a la Marató es recolliran en forma dels donatius que facin els alumnes de les classes de bicicleta indoor. A canvi, rebran una invitació per a la piscina.

spot_img

El + Vist