16.8 C
Lloret de Mar

Lloret recull 12,5 tones d’aliments en el Gran Recapte

La presidenta de Càritas Lloret, Lucía Echegoyen, ha remarcat, sobretot, que els aliments aportats tenen un alt valor nutricional, tal com va demanar l'entitat.

Gran Recapte
Gran Recapte

Darreres Notícies

Dotze tones i mitja d’aliments amb un alt valor nutricional és el que es va recollir al Gran Recapte de Lloret, divendres i dissabte passat. La presidenta de Càritas, Lucía Echegoyen, ha agraït la col•laboració de tothom, sobretot perquè es van aportar productes que s’havien demanat, com xampú, caldo i pasta de sopa, cacao o farina. I també productes nadalencs com el turró, que permeten dignificar i afavorir que tothom tingui dret a celebrar el Nadal.

La responsable de Càritas a Lloret apunta que aquestes dotze tones i mitja són molt útils en una època en què al municipi s’incrementa molt la demanda d’aliments, ja que es tanca la temporada alta i moltes persones es queden sense feina.

Tots els productes recollits es repartiran en el Centre de Distribució d’Aliments de Lloret, que entrega gairebé una tona cada dia, quatre dies a la setmana.

spot_img

El + Vist