14.8 C
Lloret de Mar

Lloret amb el Sàhara organitza la 8a Passarel·la Solidària l’1 de Maig

La passarel·la es farà dilluns a les 17 hores a l'hotel Evenia Olympic Park. Els diners es destinaran a finançar les vacances que els nens refugiats passen a Lloret durant l'estiu.

Desfilada de l'abril del 2016
Desfilada de l'abril del 2016

Darreres Notícies

Dilluns arriba la vuitena edició de la Passarel•la Solidària de l’ONG Lloret – La Selva amb el Sàhara. La finalitat és recaptar diners per poder finançar el viatge i l’estada dels nens sahrauís que vindran a passar l’estiu amb famílies de la vila, tal com ha recordat la presidenta de l’ONG lloretenca, Mercè Riera.

Cada any vénen a Lloret i arreu de Catalunya nens i nenes dels camps de refugiats de Tindouf, on viu el poble sahrauí. Així eviten les elevades temperatures a les quals arriben a l’estiu i de pas passen una completa revisió mèdica.

La 8a passarel•la solidària de Lloret arriba aquest 1 de maig. Començarà a les 5 de la tarda, a l’Evenia Olympic Park. La desfilada comptar amb sortejos benèfics, amb productes cedits pels comerciants de Lloret. Ho haurà diverses actuacions i la presentació de l’actor Jose García.

spot_img

El + Vist